КР УИАнын ТООЛУУ ШАРТТАРДА РАДИОТОЛКУНДАРДЫН ТАРАЛЫШЫ ЛАБОРАТОРИЯСЫНА 60 ЖЫЛ: Посвящается 100-летию со дня рождения Мукана Турусбекова (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2021)
Макала «Радиофизика» адистиги боюнча биринчи физика-математикаилимдеринин кандидаты болгон Мукан Турусбековдун 100 жылдык мааракесине арналат.60 жыл ичинде лабораториянын теориялык, эксперименталдык изилдөөлөрүнүн негизгижыйынтыктары, педагогикалык эмгектери жана пайдалуу ойлоп-табууларын байланыштармагына иштетүүнүн натыйжалары бер