(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2026)
Макалада кыргыз урууларынын Өзбекстандын аймагына жайгашуу процесстери, ошондой эле алардын XIX кылымдын аягынан XXI кылымдын башына чейинки сандык өсүшүнүн динамикасы илимий жактан талданган