(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2026)
Бул макалада Кыргызстандын аймагында кездешүүчү Berberis тукумундагы өсүмдүктөргө морфологиялык мүнөздөмө жана алардын географиялык таралышы боюнча маалымат берилет.