(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2026)
Бул илимий-изилдөө ишинде автомобиль транспорту ишканаларында жылма курамдын иштөөсүнүн түздөн-түз сапатына техникалык тейлөө жана оңдоо технологиялык процессинин көрсөткүчтөрүнүн таасирин илимий жактан негиздөө жана бул процесстерде заманбап өркүндөтүлгөн ыкмаларды колдонууну камсыз кылуу маселесинин чечими сунушталат.