(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2026)
Макалада дары өсүмдүктөр ресурстарынын сапатына тийгизүүчү айрым антропогендик факторлор, алардын таасирлери, дары чөптөрдү жыйноодо айрым сунуштар жана талаптар чагылдырылган.