(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2026)
Макалада студенттер менен окуучулардын физика курсун, өзгөчө жарым өткөргүчтөр физикасын өз алдынча даярдануу, кайталоо жана шашылыш кайра даярдануу аспектилери каралат. Физика курсун, айрыкча жарым өткөргүчтөрдү өз алдынча жана ийгиликтүү өздөштүрүүгө, кайталоого жардам берүүчү зарыл окуу материалдары, окуу китептери, электрондук иштеп чыгуулар жана башка окуу-колдоочу материалдар көрсөтүлгөн. Бул материалдар экология жана жаратылышты пайдалануу багытында ийгиликтүү жана сабаттуу иш жүргүзүүгө мүмкүндүк берет.