(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2025)
Бул макалада бөрү карагатты изилдеген окумуштуулардын, изилдөөчүлөрдүн ар түрдүү көз караштары, адабий баяндамасы боюнча маалымат берилет.