(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2025)
Макалада автор жарык көргөн эмгектерди колдонуу менен, Өзбекстан Республикасынын этностор аралык ынтымакты бекемдөөгө жана анын дүйнө коомчулугунда позитивдүү имиджин жогорулатууга, кызматташтыкты, толеранттуулукту, Борбордук Азиядагы улуттар аралык ынтымакты чыңдоо жаатындагы анын аракетин илимий-теориялык баалоону максат кылган.