(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2025)
Бул макалада Казакстанда этноинструменттерди изилдөө илиминин калыптанышынын жана өнүгүшүнүн негизги этаптары каралат.