(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2025)
Фестивалдын алкагындагы «Салттуу маданият жана искусство: сактоо жана өнүктүрүү маселелери» аталышындагы бул масштабдуу илимий иш-чаранын материалдары «КыргызРеспубликасынын Улуттук илимдер академиясынын Кабарлары» илимий журналынын атайын санына жыйнак катары басылып чыгышы биз үчүн өтө маанилүү. Жыйнак аталган искусство жаатында илимий-изилдөө маселелерди терең талдоого, жаңы багыттарды аныктоого жана тажрыйба алмашууга жол ачат деп ишенебиз.