(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2025)
Салттуу маданият ар бир элдин уникалдуулугун, тарыхын жана салттарын аныктайт. Бул баалуулуктарды сактоо үчүн изилдөөчүлөрдүн, устаттардын, искусство таануучулардын жана музыкалык искусствону алып жүрүүчүлөрдүн биргелешкен аракети талап кылынат. Ар бир өкүлдөрдүн салымы руханий байлыкты сактоодо баа жеткис.