(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2025)
Мен үчүн бул маанилүү учурду белгилеп, сиздерди куттуктоо,чоң кубаныч. Түрк маданияты жана мурасы фондунун президенти катары, мен өзгөчө түрк салттарын сактоого жана башка элдердин маданияттары менен өз ара алакаларды түзүүгө болгон кызыгуунун өсүп жатканын көргөнүмө абдан кубанычтамын. Биз үчүн диалогду колдоо, тажрыйба алмашуу жана мурасыбызды келечек муундар үчүн сактап калуу жолдорун табуу маанилүү.