(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2025)
Бул макалада автор Азербайжан менен Алтайдын салттуу музыкасындагы тарыхый жана музыкалык параллелдерди карайт. Макала түрк элдеринин музыкалык маданиятын изилдеген изилдөөчүлөр үчүн актуалдуу.