(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2025)
К 65-летию Сулайманова Жаныша Дайыровича, видного ученого хирурга-ортопеда-травматолога, доктора медицинских наук,профессора кафедры травматологии ортопедии и ЭХ КГМА им. И.К. Ахунбаева. члена-корреспондента НАН КР