(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2025)
С. Эралиевдин поэзиясын лингвистикалык таризде анализдөө анын сөз байлыгы, синтаксиси, метафоралары жана стилистикалык өзгөчөлүктөрүн изилдөө аркылуу кыргыз тилинин поэтикалык мүмкүнчүлүктөрүн терең аңдап билүүгө жол ачат.