(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2025)
Макалада улуттук маданий борборлордун калыптануу жана ишмердүүлүгү камтылган Кыргызстан элинин Ассамблеясы (АНК) талданат. Топтолгон фактылык материалдар бул маселелерди тарыхый мамилелердин жана багыттардын комплексинде кароого мүмкүндүк берет