(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2025)
Кыргыздардын маданий турмушунда конок күтүү каадасына абдан маани берилген. Коноктор үчүн атайын дайындалган малын сойдуруудан тарта тартканга чейин кылдат мамиле жасашкан. Бул макалада да конок күтүүдөгү койдун союулушу, мүчөлөргө ажыратуу жана эт тартуу салты туурасында жазылды.