(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2025)
Макалада семантикалык кайталоолордун өзгөчөлүктөрү тууралуу сөз болот. Оозеки жана жазма кепте колдонулган маанилик кайталоолор мисал катары иликтөөгө алынган. Семантикалык кайталоого тиешелүү түшүнүктөр тастыкталып берилген. Плеоназмдар тилге терең синип кеткен. Ошол себептүү мындай кайталоолор тилде кеңири учурайт.