(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2025)
Макалада кыргыз тил илиминин көрүнүктүү өкүлү, академик Б.Орузбаеванын мамлекеттик тил маселесине карата илимий жана жарандык көз караштары тууралуу сөз болот. Алардын азыркы учур менен үндөштүгүнө жана практикалык баалуулугуна көңүл бурулган.