(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2024)
Бул макалада автор ислам дининин маңызына жана азыркы коомдогу ролуна чакан талдоо жүргүзгөн автор өз ишинин натыйжалары боюнча сунуштарды берет.