(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2024)
Бул макалада тилдик код жөнүндө түшүнүк берилет. Тилдик коддун маданият аралык байланыштагы ролу жөнүндө сөз болот. Код маселесинин классификациясы берилет. Экинчи даражадагы белгилердин тилдик мүнөзү, алардын системалуулугу, шарттуулугу белгиленет