(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2024)
Бул макалада Т.Айтматовдун өмүр баяны, совет бийлиги, жер-суу реформасы, совет бийлигин чыңдоо маселелери жана элдин руханий өзгөчөлүгү туралуу баяндалат.