(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2024)
Бул макалада Ж. Баласагын атындагы КУУнун ИСГН базасында «КиберАскер» долбоору жана төмөнкү өнөктөштөр үчүн кейс болуп саналышы каралат: 1) Кыргыз Республикасынын Улуттук илимдер академиясынын Мамлекет жана укук институтундагы Саясат таануу боюнча изилдөө жана экспертиза бөлүмү; 2) Жана ошондой эле мектептик билим берүү тармагындагы Якир атындагы № 61 автордук физика-математикалык мектеп-лицейи. Ошону менен бирге макалада жаштар арасында экстремизм менен терроризм көрүнүштөрүнүн маалымат мейкиндигиндеги терс таасирине каршы биргелешип гранттык долбоорду ишке ашыруу тууралуу айтылат.