(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2024)
Бул макалада дүйнөдөгү болуп жаткан саясий, экономикалык жана коомдук процесстерди эске алуу менен мамлекеттин өнүгүшүндөгү жаштардын орду жөнүндө маселе каралды. Жарым-жартылай изилдөөнүн жыйынтыктары боюнча мамлекеттик органдар менен жаштардын өкүлдөрүнүн натыйжалуу өз ара аракеттенүүсүнүн жолдору сунушталды. Кыргыз Республикасынын азыркы жаштарынын көйгөйлөрүн чечүү жолдорун табууга аракет жасалды.