(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2024)
Макалада Кыргыз Республикасынын түзүлүшүнө себеп болгон кадамдар жана мамлекеттин түптөлүшүнө эбегейсиз салым кошкон инсандар тууралуу маалыматтар келтирилген. Ошону менен бирге, Кара-кыргыз автономиялуу облусунун түзүлүшүнө салым кошкон саясий чечимдер жана хронологиясы көрсөтүлдү