(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2024)
Ченелген физикалык чоңдуктардын диапазонун кеңейтүү үчүн матовая чачыраткычтарды колдонуу менен эталондук нурларды модуляциялоо жолу менен голографиялык интерферограммалардын сериясын жазуу сунушталат. Натыйжада өлчөө диапазону 3-4 эсеге өстү