(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2024)
Кыргызстандагы Өзгөчө корголуучу жаратылыш аймактарынын сапаттык жана сандык көрсөткүчтөрүнүн экологиялык абалы жөнүндө маалымат чогултулду жана талданды. Өлкөнүн азыркы социалдык-экономикалык өнүгүү шарттарында пайда болгон жаратылыш-корук фондунун көйгөйлөрүнө талдоо жүргүзүлүп, республиканын аймагында ӨКЖА системасын андан ары өнүктүрүү боюнча сунуштар берилди.