(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2024)
Макалада куралдуу күчтөрдүн радиоэлектрондук күрөш системасын заманбап учурда башкаруу боюнча негизги принциптери, максаттары жана иш аракеттери, ошондой эле, ал системанын курамы, пайдалануучу күчтөрү, каражаттары жана аларга тиешелүү негизги талаптары чагылдырылган.