(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2024)
Бул макалада курултай институтунун укуктук негиздери, Кыргыз Республикасынын азыркы саясий-укуктук системасында анын укуктук жөнгө салынышы каралат жана талданат. Курултайдын концепциясын, маңызын аныктайт