(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2023)
Cu-Zn-Al куймасынын каталитикалык активдүүлүгү жана селективдүүлүгүн коричтүү альдегидди суюк чөйрөдө суутектөө (гидрлөө) менен изилдөө жүргүзүлдү.