(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2023)
Кыргыз Республикасында азыркы учурда үй-бүлөлүк зомбулук жаатында жүрүп жаткан соттук-укуктук реформа жөнүндө кыскача анализ берилген. Андан сырткары, ички иштер органдарынын үй-бүлөлүк зобулук менен эффективдүү күрөшүүдө жана алдын алууда тоскоол болуп жаткан факторлор жөнүндө чагылдырылган.