(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2023)
Бул макалада тарыхый эс тутум проблемасы талдоого алынат. Автор «Манас» эпосун кыргыздардын тарыхый эс тутумунун калыптанышынын маанилүү булактарынын бири катары карайт.