(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2023)
Бул макала шайлоо алдындагы үгүттөө контекстинде социалдык тармактарды колдонуунун эффективдүүлүгүн жана тийгизген таасирин изилдөөгө арналган. Автор социалдык медиа платформалары аркылуу саясий талапкерлердин шайлоочулар менен өз ара аракеттенүүсүнүн ар кандай багыттарына көңүл бурат. Онлайн коммуникациялардын таасири, үгүттөө материалдарынын формасы жана мазмуну, ошондой эле санариптик технологияларды колдонуу менен шайлоочуларды мобилизациялоо жолдору талданат.