(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2023)
Макалада Э. Гареев атындагы КР УИА Ботаникалык бак айрым декоративдик көп жылдык чөп өсүмдүктөрүн изилдөөнүн натыйжалары келтирилген. Көп жылдык байкоолордун негизинде алардын декоративдик сапаттары, вегетация мөөнөттөрү, жашылдандырууда пайдалануусу сүрөттөлгөн.