(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2023)
Макалада Э. Гареев атындагы КР УИАнын ИИИ ботаникалык багында интродукцияланган дүлөй чалкан өсүмдүгү жөнүндө негизги маалымат берилип, жашылдандырууга килем чоп катары колдонушу көрсөтүлгөн. Алардын ботаникалык аталышы, фенологиясы, көбөйтүү ыкмалары жана дарылык касиеттри кыскача сүрөттөлгөн. Ошондой эле алардын жашылдандырууда колдонушу жөнүндө берилген.