(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2023)
Макалада Э. Гареев атындагы КР УИАнын Ботаника багындагы Ыраакы Чыгыштагы жоко дарак (Tilia L.) жөнүндө кыскача маалымат.