(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2023)
Макалада Ысык-Көлдүн жээктеги аймагын жашылдандыруу чөйрөсүндө Ботаникалык бактын окумуштууларынын изилдөөлөрү тууралуу кыскача маалыматтар берилген жана 1959-жылдан 1996-жылга чейинки мезгил аралыгында алардын басылып чыккан илимий иштердин тизмеси берилген .