(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2023)
Макалада Ungernia Bunge (Amaryllidaceae J.St.-Hil.):U. sewertzowii (Regel) В.Fedtsch. жана U. victoris Vved. Ex Artjush. тукумунун өсүмдүктөрүнүн айрым баалуу медициналык түрлөрүнүн стерилизация шарттарын изилдөө боюнча натыйжалары жана Өзбекстан илимдер академиясынын Ф.Н.Русанов атындагы ботаникалык бактын коллекциясындагы үлгүлөр - Corylus avellana L. (Betulaceae Gray) и Acer platanoides L. Crimson King (Acearceae Juss.) берилген.