(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2023)
Бул макалада Э. Гареев атындагы КР УИАнын Ботаникалык бак илимий изилдөө институтунун коллекциясындагы алмуруттардын 14 сортунун жалбырактарынын сууну өзүндө кармоо жөндөмдүүлүгүн аныктоо боюнча изилдөөнүн жыйынтыктары берилген. Сууну өзүндө кармоо жөндөмдүүлүгү жогору болгон сорттор аныкталды.