(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2023)
Макалада куралдуу күчтөрдун радиоэлектрондук күрөш системасынын тарыхый тарабы жана негизи, ошондой эле ал системаны түзүү жана иштетүүсүнө таасир этүүчү шарттар жана факторлор баяндалган.