(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2023)
Макалада тарыхты изилдѳѳнүн актуалдуулугу ѳткѳнчак - учурчак -келечек түшүнүктѳрүнүн биримдигинин контекстинде негиздѳѳгѳ алынды. Тарыхый мезгилди туюнткан бул түшүнүктѳр ырааттуулук түшүнүгү менен ѳз ара байланышта каралды.