(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2023)
Бозымчак алтын-жез скарн кенинде рудалардын негизги түрлөрү - скарн жана серпентинит, рудалардын экинчи түрү - кычкылданган түрү. Кендердин кычкылданган түрүнүн минералдык курамы жана сүрөттөлүшү берилген. Технологиялык изилдөөлөрдүн кээ бир натыйжалары сульфид рудалары менен салыштырылат.