(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Макалада КР УИА Э.Гареев ат. ББ ИИИ өстүрүлгөн Касатиковые түркүмүнүн (Iridaceae Juss.) айрым өкүлдөрү тууралуу маалыматтар келтирилген: алардын вегетативдик жана урук менен көбөйүү жөндөмдүүлүгү, Ботаникалык бакта өстүрүүгө туруктуулугу жана мааниси.