(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Козу карын ооруларынын таралышы жана буудай сортторунун аларга туруктуулугу. Козу карындар козгогуч болгон оорулардан буудай өсүмдүктөрүн комплекстүү коргоо.