(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Кыргызстандагы Кыргыз Ала-тоо кыркасынын этектеринде грек жаңгагынын (Juglans regia) табигый таралышы жөнүндө фактылык материалдар келтирилген.