(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Макалада Вероника, Кыргызстандын өрөөндүк райондорун жашылдандыруу үчүн колдонулган сейрек кездешүүчү гүлзар өсүмдүктөрү жөнүндө маалыматтар келтирилген.