(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Макалада Чүй өрөөнүнүн шартында заманбап бакча розаларынын 58 сортунун кышка туруктуулугун баалоо боюнча көп жылдык изилдөөлөрдүн натыйжалары берилген.