(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Макалада КРУИАнын Э.З.Гареев атындагы Ботаникалык багында өсүп жаткан ыргайдын европалык түрлөрүнө кыскача маалымат берилди. Алардын декоративтик сапаттары жана өскөн жерлери көрсөтүлгөн.