(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Бул макалада кыргыз адабиятынын түптөөчүлөрүнүн бири С.Карачевдин “Эрксиз күндөрдө” повестиндеги эпистолярдык форманын табияты тууралуу сөз болот. Тактап айтканда, аталган чыгармада колдонулган эпистолярдык форманын максаты, милдеттери, спецификасы жана колдонулуш өзгөчөлүктөрү анализге алынат.