(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Макалада радиациянын жана урандын калдыктар сакталган жайда таралышы жана анын айыл чарба малдарга жана адамдарга тийгизген таасири талкууланат.